4EN verleent operationele consultancy diensten.

Dit betekent dat wij u bijstaan om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Wij weten als geen ander dat strategie, missie en visie van groot belang zijn voor organisaties, echter onze achtergrond binnen het MKB heeft ons geleerd dat dagelijkse bedrijfsvoering en resultaten veel belangrijker gevonden worden. 4EN houdt van simpele en effectieve verbeterslagen, die dikwijls relatief gemakkelijk te implementeren zijn en waarmee de dagelijkse bedrijfsvoering niet in het gedrang komt. De voorwaarden voor succes zijn dikwijls "aandacht", "de wil" en "discipline".

Met de 4EN Bedrijfscan helpen we organisaties inzicht te geven en te starten met de implementatie van oplossingen. Onze primaire doelstelling is de aandacht van organisaties te houden op de verbetervraagstukken, naast de focus op de normale bedrijfsvoering. 

4EN gelooft in organisaties die niet willen kiezen tussen het één of het ander.

Kwaliteit of kwantiteit, minder kosten of snelle levertijd, snelheid of kracht, etc.. Het verschil wordt juist gemaakt door mensen en organisaties die enerzijds kunnen focussen, maar tegelijkertijd op meerdere fronten kunnen excelleren binnen het focusgebied, zonder concessies. Net als bij topsport moet alles kloppen om tot maximale prestaties te kunnen komen; ENENENEN!


Bezoekadres

Stevensweg 48.
3319 AK Dordrecht

Tel: + 31 (85) 0435850

E-mail